Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/tekst/domains/tekstjes.be/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 Beterschap gedichten

beterschap gedichten

TIP: Test aankoop geeft gratis mini stereo's weg!
Klik hier en vraag nu je gratis mini stereo aan!

Er zijn veel mensen wel eens ziek of een persoon uit uw nabije omgeving komt in het ziekenhuis te liggen. Dan is er de mogelijkheid deze te bezoeken en een cadeautje mee te nemen samen met een beterschap kaart. Deze kaart bevat meestal de tekst “ veel beterschap “ of “ wordt gouw beter “. Zo zal de zieke heel wat kaartjes ontvangen. Wil je er echt uitspringen met uw kaartje? Koop dan een kaartje waar een gedichtje instaat of u kan er zelf een gedichtje in plaatsen. Dit gedichtje kan u van een website halen of kan u zelf verzinnen zodat het een persoonlijk gedicht is. Dit geeft altijd meer voldoening wanneer de zieke die u gaat bezoeken er deugd van heeft.

Zo een kaartjes zal de zieke zeker niet vergeten. Wanneer je een gedicht stuurt hoeft dit niet enkel voor een zieke te zijn. Je kan bijvoorbeeld ook een kaartje sturen voor een gebroken been of arm. Deze gedichtjes kan je altijd grappig maken. Zeker wanneer de manier waarop het voorval is gebeurt een grappig aspect had. Zo kan je spelen met de gedichten en de situaties waar u zich in bevind.

TIP: Test aankoop geeft gratis mini stereo's weg!
Klik hier en vraag nu je gratis mini stereo aan!